Alla inlägg under mars 2010

Av frida nilsson - 25 mars 2010 07:50

Tooorsdag idag.. dagarna flyger föbli, tiden går så snabbt nu :D GOTT..


Uppe med tuppen idag.. Legat vaken lite i natt, varit så kissignödig men inte orkat gå upp. Så nu för en halvtimma sen fick jag springa.. hehe..:P Eh lika bra att stanna uppe tänkte jag.. Så fick de bli.. Magen e hungrig så snart blir de väl lite frulle. :D


Idag har jag lite inplanerat. Ska träffa en liten söt kusin som e hemma en sväng.. Sen fälja med pappa till frank och lämna lite grejjer.. Sen är klockan kanske 2. Och då blir de vila.. sen kommer mamma å så blir de väl mat.. :P hihi.. Kanske hem och packa en sväng idag om jag orkar de.. Snart fytt (inte tjat på de alls ne;) )


Usch såhär tidigt har jag inte varit upp på grymt länge.. Solen skiner iallfall lite granna.. de e ju najs.. Våren vill vi ha nu..


Nu tänkte jag börja med att kolla på Andra Avenyn på svtplay som jag missade igår.. :D:D


LOve

Av frida nilsson - 24 mars 2010 21:36

Hej hopp snopp ;)


Har precis kollat på film med mamma.. Blev den nya Wallanderfilmen Vålnaden som kom ut idag :D Den va helt okej, lite krånglig att hänga med i.. fast de e klart jag är ju känd för att vara lite trög.. hehehe ;)


Har varit hos Barnmorskan idag me :D Åh de gick toppen <3 Mitt mirakels hjärta slår så fint. Även idag hade Barnmoskan lite svårt att hitta ljuden men det beror bara på att bebisen är så vild i magen och rör sig som en galning ;) Hihi..


Nu ikväll när jag legat lite halvspänd och kollat på film så har bebis rullat runt till tusen i magen.. nästan så att det är lite läskigt :P  ihihih.. Men jag njuter.. Är så lycklig att den rör på sig och mår bra :) 

Alla värden var bra med mig med och jag mätte mig för första gången och jag ligger precis i den undre kurvan.. skönt.. :D:D Så allt såg toppen ut.. å jag är så lycklig för det <3

Behövde inte äta några järntabletter än.. å det tolkar jag som positivt :P


Ätit massa good mat me, fläskfile med färsk pasta. Va så jädra hungrig då vi direkt efter jag varit hos BM åkte in till morfar på lasarettet i Kkrona.. Han mådde efter omständigheterna bra. Och det är så skönt att få träffa honom.. :) Bara hoppas allt går som de ska nu.. <3 Hann inte äta innan vi stack och med endast lite frulle i magen va man rejält hungirg när vi kom hem sent på eftermiddagen.. Men är så glad att det går framåt för morfar nu <3


Jahapp.. Lite virus på datorn nu verkar de som.. jag vet inte.. är ingen höjdare på de där med datorer.. men datorn varnar för något så vi får väla kolla upp de..

Men nu blir de nog snart sängen. En stund till på soffan kanske.. Se om man får någon sömn i natt. I natt så fick jag akut kissa massa ggr.. Det stör ju lixom sömnen.. Men.. hehehe :P Jag ska inte klaga, för tillfället har jag det bra :) Mitt mirakel mår bra och det gör att jag med gör de.. Love <3


Så nu blir de mys igen.. Ingen skola mer nu på ett tag så man kan andas ut.. En grymt bra känsla.. så ha en trevlig kväll :D


LOve



Av frida nilsson - 22 mars 2010 16:41

      


glömde ju visa bilderna på vår lilla mysmiddag i går :D:D Mmm mammas hemmagjorda langos :D:D I like it I like it oh oh I like it ;)

 <3<3<3



Av frida nilsson - 22 mars 2010 09:47

  


Denna veckan har ju gått väldigt snabbt.. Igår gick jag in i vecka 25.. <3

Underbar kännsla.. :) Vad händer i vecka 25 då?

Bebis:

I vecka 25 är medelkroppslängden mellan 25- 33 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 800 gr. Huvudets omkrets är 23 cm. Den snabba tillväxten avtar.

Man kan nu höra bebisens hjärta med en dopplermonitor eller ett steoskop, och din partner kan kanske till och med höra det genom att lägga örat på rätt ställe mot magen.

Bebisen kan nu göra mer saker med sina händer, som till exempel knyta dem till nävar och ta tag i och hålla sina fötter. Det är också nu som den börjar föredra höger eller vänster hand.

Bebisen sover och är vaken efter en viss rytm under dygnet, något som du också förmodligen märker av.

 

Mamman:

Din livmoder har vuxit ordenligt senaste veckan och är nu ungefär stor som en fotboll. Översta delen av livmodern befinner sig nu ungefär mitt emellan naveln och bröstbenets nedersta del.

Vissa kvinnor upplever flest fosterrörelser när de vilar.

 

Det händer en hel del i magen nu alltså.. bebis växer och mår förhoppningsvis väldigt bra. Jag tror mig känna bebis varje dag.. Ohh känslan är underbar.. :)


Nu ska jag strax bege mig till skolan.. Ska på basgruppsmöte och sen köpa fler flyttlådor :D Snart allt packat och snart är man påväg in i ny lya.. weii.. <3


Har inte skrivit på några dagar, men de kommer igen nu.. Fick inbjudan till voddler idag me.. gooott.. Så nu på med kläder och köra iväg..


LOve

Av frida nilsson - 19 mars 2010 15:37

I går blev de inge chokladbulls fest :( .. men som tur va blir den idaaag :P weii


Skolan och exminiation hela förmiddagen.. Hm.. ne men de gick grymt bra..:) Tycker vi gjorde ett mycket pedagogiskt idrottspass :P Hade även möte i morse.. Vilket va grymt sköönt.. Så nu verkar de som jag ska hoppa över VFUn för denna terminen och va ledig och ta de lungt, ägna mig åt andra skolämnen och på så sätt kunna fullfölja terminen. Och slutföra min VFU ht 11. innan den obligatoriska skolan börjar igen :D:D Låter kanon.. :P


Nu ska jag fixa till mig... och äta lite choklad.. och ta helg..


LOve



Av frida nilsson - 18 mars 2010 09:58

Hm.. ne jag är inte i skolan. Skulle åkte me kvart över 8 i morse. men kände redan igår att jag inte skulle fixa de :S Tyvärr..

Så satte klockan på 9 istället, tog ett varmt bad och åt frallor från fiket pappa hade fixat :)

Pappa lovade redan igår att om jag inte orkade med hela dagen kunde han köra in mig senare. OCh så fick de bli. Så jag åker in vid 12 istället och har då endast musik.

De ska bli kul, ska lära oss spela på vår egna bongatrumma som vi har gjort :P ihihih..

Så om man ska ut på praktik så ska man använda den där :P Kuligt..


I eftermiddag kanske frida ska iväg på chokladbollsfest ;) hahaha.. De e ju aldrig feeel :P Men de återstår å se om man pallar de eller inte.. men de hade varit super mys :)


  


NU börjar snart efter tio med Maulou. Det får vi titta på..

Legat orolig hela natten i natt igen.. när ska de släppa??

så därför  vill jag bebis ska rulla runt som aldrig förr idag, för det gör mig såå glad <3


LOve

Av frida nilsson - 17 mars 2010 20:24

Sitter och degar i soffan nu.. Tyckar jag har gjort en hel del idag :) Haft riktigt mysigt med pappa hela dagen. Men de får man tack för nu, har jätte mycket magkatarr :S Inga tabletter här.. Men hoppas vi kan fixa fram någon novalocol så man kan somna :/

Sovit riktigt illa i natt.. Legat och tänk för mycket.. Usch jag måste skärpa mig. Fick en gråtattack ikväll igen.. Och jag vet ju så väl att bebis vill ha en glad mamma.. Men jag har så svårt att släppa alla dumma tankar. I morgon ska man till skolan. HELA dagen. och jag orkar verkligen inte.. så vad gör man?!?! När man måste.. :(

Men jag ska göra så gott jag kan.. Blir de för tufft så hämtar pappa mig, de har han lovat :)


Idag va de jag som fixade maten här hos mamma å pappa :) Gjorde egna biffar med fetaost i.. Mamma blev så glad:) Å de var hon verkligen värd :D


Nu har vi precis suttit en lång stund med matteuppgifter som ska vara inne på fredag.. usch riktigt svårt tycker jag.. Men tur man får lite hjälp.. hehe..


Snart börjar Efterlyst och de ska vi se :) Och sen blir de ta kvällen och krypa ner i sängen. Se om jag pallar duscha ikväll eller jag skjuter fram de tills imån.. De märker vi ;) Ha en trevlig kväll och sooov gott :)


  

LOve

Av frida nilsson - 17 mars 2010 10:30

Saknar min underbara vän ..

  

  

Hon ligger hemma i influensan.. :( Usch stackars henne.

Så vi har inte kunnat träffas på evigheter, känns de som.. :/

Saknar min bästa vän :)

Jag hoppas hon snart blir bättre så att vi kan träffas och mysa.

Stackarn. jag har ju inte vågat hjälpa henne i och med att jag inte får bli sjuk..

Ville bara skicka en krya på sig kram till min underbara Veronica

  



LOve


Ovido - Quiz & Flashcards