Alla inlägg den 3 mars 2010

Av frida nilsson - 3 mars 2010 19:24

Ja nu är jag väl nöjd med min design. Så får den bli tills så länge :)

Va kul det är när man börjar hitta alla roliga saker man kan fixa med :D


Nu ska jag fortsätta äta chips <3


LOve

Av frida nilsson - 3 mars 2010 18:44

Uuhh.. vilka mackor jag överraskade mamma med ikväll :)Vacka och gooda :) MUMS

Nu sitter mamma och kollar på Luftslottet som sprängdes. Jag sitter och halv tittat i och med att jag såg den redan förra helgen :P


  


Hm tycker inte jag får någon ordning på designen här på bloggen.. Får nog fixa och trixa lite mer med de.. De är ju kul, såklart.. men nja jag blir ju icke nöjd..:)


LOve

Av frida nilsson - 3 mars 2010 13:31

Ja jag hade ju inte gått upp så mycket i vikt när jag var på vägning. Men allt jag hade gått upp har verkligen satt sig på magen ;) Mysigt

Jag kommer nog få världens störta magen.. som den växer. Dock förklarade ju BM att magen kan växa jätte mycket i början och inte så mycket på slutet eller tvärt om. SÅ vi får väl se.. Jag är iallafall stolt över min bula <3


      


HIhi.. såå söött..


Idag plockade jag även fram vårskorna.. Åh så underbart de kändes.. Och snygga är dom me, mina lila gympisar :)



Nu tänkte jag kolla på senaste avsnittet av Outsiders som gick nu i veckan, som handlade om verkligen unga mammor.. den ygsta va bara 13 år när hon blev gravid :) Ja vi får väl se vad dom säger om de..


Hejsålänge


LOve  

Av frida nilsson - 3 mars 2010 08:32

Ja jag vet inte ritkigt hur denna natten har varit. Vakna sådär en miljon ggr.. :S

Sådär roligt kanske..

MEN nu när jag vakna sista gången skeen sooolen härligt in genom fönstret. Man känner verkligen värmen av den :) UNDERBART!

Jag ligger kvar i sängen men sätter igång tv. LISA NILSSON weiiyyy.. Hon är ju absolut en av de bästa svenska sångerskerna. OCh nu vaknar man efter en jobbig natt, sätter på tven och så sitter hon där i någon morgon soffa och ska precis börja till att sjung. De ändå som backar upp henne är två gitarrister på akustiska gitarrer. HÄRLIGT!!! Kan man vakna på ett bättre sett? Nej jag tror icke så :)


Jag vet inte vilken av låtarna jag gillar mest och bäst, Jag tycker nog alla är lika bra :) Om man lyssna till alla fina och välskrivna texter så har alla verkligen ett bra budskap.


Idag sjöng hon denna låten, fast endast sång och gitarr:

http://www.youtube.com/watch?v=42MPHjougxQ


Nu ska jag äta lite frukost i lung och ro, klä på mig myskläder och ägna denna dagen till att ta det lungt. Imorgon hoppas jag på att få nya tag och därmed gå till skolan.


LOve

Ovido - Quiz & Flashcards