Alla inlägg den 5 mars 2010

Av frida nilsson - 5 mars 2010 15:45

Åh satte mig och kollade på Efter tio med Malou och fick se denna snygging ;)

  

Ja jag tycker att han är grymt snygg Denna Håkan - Nordman :) Tycker ni inte?

Jag har ju en förfallenhet att alltid falla för killar som ser lite småfarliga ut med flint ;) HAHHA..

Om det är bra eller dåligt, de vett i katten.. Men snygg ja de är han..


Vid 11 hörde veronica av sig igen och sa att hon orkade komma in en runda. Snacka om att jag blev GLAD.. :) Så Nu är jag precis hemma, vi har varit på Rickard en trappa ner och käkat lunch., Ah det är alltid lika gott där, och ja vitlök stinker man nu ;) Mitt fredagsmyssällskap får hålla för näsan ;)


Hm har funderat och provat på en massa olika body lotion genom åren ;)

(gammal man låter, hehe) Men inte riktigt hittat någon som jag faller helt för. Dom vanliga som Dove och LDB tycker jag ä ifs är bra men dom luktar ju egentligen bara lotion, vilket jag kan tycka är lite trist.

Så idag har jag köpt in en ny variant. Denna läste jag om i en av mina gravidtidningar. Den ska vara super mot bristningar i samband med graviditet.. Ochh om man kan så säger man ju gärna nej till dom.. jag är grymt dukitg på att smörja mig, och hoppas på att de kommer göra resultat. Någon som har något annat bra tips kanske?

  

Köpte ännu en ny dusch krääm.. Hur många olika sånna har man inte?? hahah

 

Åh ja det måsta vara bebis som rör på sig där inne <3 Kände ju som sagt lite igår, men när jag vaknade i morse kände jag inget alls :( Blev besviken och trodde att jag bara inbillade mig igår. MEN så rätt som det är när jag ligger och vilar i soffan så känner jag den... :D JA de måste ha varit såå.. Annars är det nått skumt som händer inne i magen. Känslan är svår att beskriva.. Men ack så UNDERBAR!! Har känt den massa idag. Och jag tror att när man väl börjar känna något så känner man de mest hela tiden, för då har man fått en uppfattning om hur det faktiskt kommer kännas.

Varm i hela kroppen blir man. Jag låg flera timmar i samma ställning med händerna på magen, kunde inte ens koncentrera mig på tv jag hade igång utan bara mös av känslan att mitt MITT MIRAKEL rör på sig.

Detta gör livet Underbart!!   


Snart ska jag in i duschen och få lite hemmaspa känsla med all insmörjning och mys. Längtar tills jag får mitt badkar, då man kan mysa ner sig i ett varm bubbelbad och bara ha en massa tända ljus överallt <3 Underbart..


Sen blir det som sagt fredagsmys.. vilket jag hoppas de flesta får ikväll :) finns de något mysigare?


LOve


Av frida nilsson - 5 mars 2010 09:10

vågar jag tro? Tro på mina egna känslor? Jag vet inte, men jo jag önskar. Jag vill..

Låg i sängen igåt, och JA om jag nu vågar tro..

så tror jag mig känt min bebis <3

Mitt underbara LIV som växer i mig :) Kan det ha varit så?

Det vad inte överdrivet starka rullarunt i magen förelser den gjorde, Men det känndes.. UNDERBART!! 

Jag låg och smekte magen, allt för att få känan något, så helt plötligt känner jag att det rullar runt något där, precis som att den vänder på sig. Flera ggr.. SOm en boll ungefär som snurrar runt.

Whaa.. Denna känslan var iallafall helt fantastiskt. Och jag hoppas det var bebis som ville säga hej till sin mamma :) Eller vad tror ni ?

Om det ska kännas så här fantastiskt så vill jagf ju ännu mer att den ska röra på sig HELA tiden :) Men tycker inte jag känt något idag.. Vi får väl hoppas på de.. Så man vågar tro..


Hemma idag igen, ja jag vet.. Nu är det lite lat kanske, men nja den ända lektionen vi hade idag vatt Idrott och jag känner en aningen konstig känsla lååågnt ner i magen.. Som ändå hade gjort att jag bara kunnat titta på.. Och upp och hoppa grymt tidigt för de, kändes onödigt :P


Ny vecka Nya tag!! Så får det bli..

Har iallfall lyssnat på kroppen denna veckan. Och bara tagit det massa lungt. :) SKÖNT..


Skullat träffa Veronica idag :S men hon mår så illa, stackarn..Skönt att man förstår så bra.. Å vi har heeela livet på oss att ses. Visst jag saknar henne.. Men snart får vi en heldag tillsammans igen :) Love it..


Får väl se vad som händer idag istället då :) Kanske börja med lite frukost,  ut och gå en runda, duschen och måla en till tavla kanske. Nu ligger ju ändå alla färger och saker på golvet så lika bra att fortsätta det kreativa livet när allt finns tillgängligt :P

Ikväll blir det iallafall fredagsmys.. I like..  Får se om man blir bjuden på mat, eller det blir som de brukar.. Frida lagar ;) Gör inget, tycker vilket som är lika mysigt :)


Vackert väder, härligt liv <3 ta hand om varandra mina vänner, det är viktigt


LOve


Ovido - Quiz & Flashcards