Alla inlägg under februari 2010

Av frida nilsson - 13 februari 2010 20:51

Ja va fan?!?!?!

här sitter jag ensam i min soffa och kollar på en grym trist melodifestival.. Men vad hade jag trott?? Hm. de som är mest trist är att jag sitter utan en ända good sak.. :S sjukt trist.. Ungarna som bor ovanpå hoppar omkring som aldrig förr.. Skit jobbigt.. hör knappt tven.

Aja får väl lägga min melodifestivalröst på bidrag 1 eller 8.. :D tyckte 8an var helt okej faktiskt.. :D:D


såå.. nu blir de väl sängen och lite sömn istället då.. imorgon söndag - alla <3 dag med enbart plugg :(


LOve..

Av frida nilsson - 13 februari 2010 18:48

Herre gud.. I morgon är man halvtid.. Känns bra. Dock känns de som jag snart borde föda.. Men nej då 20 veckor kvar..

Hoppas dessa veckor går snabbt, men alla säger ju de, att den sista tiden bara ruasr fram. Sen kommer man till den sista veckan och det bara är grymt tungt.. OCh sen ligger man rätt som det är på BB och skriker: NEEJ JAG HAR ÅNGRAT MIG, DET GÖR FÖR ONT!! eller vad tror ni?? hehehe

Var inne och kollade på 3D och 4D bilder igår. Ne vet ni vad, va läskigt de verkar. Vågar absolut inte göra de nu, med första barnet.. Kanske det är något man har mer mod till när man väntar sitt andra barn. Det såg verkligen verkligt ut. man såg precis hur barnet ser ut. detaljer.. Bha lite skrämmande känsla tyckte jag. Absolut är det skönt att veta att man bär på ett helt barn men håller nog kvar det vid en känsla och väntar med detaljer till den lilla/e kommer ut ;)


Jag växer för fulla muggar.. I morgon är det som sagt halvtid. 20 veckor har gått och 20 veckor har man kvar.. :OD  Längtan efter bebisen är stark som attan..

Längtar oxå till min nya lägenhet.. Ska bli så skönt att slippa trapporna, få lite mer plats och en egen liten uteplats nu när våren snart är här.. :)

För det hoppas vi på att våren är på väg...


Nu är det snart dags för melodifestivalen.. vilken lördagkväll.. sitter man i sin soffa själv och kollar på skiten ;) haha ne ganska mysigt är det me.. Imorgon är det alla hjärtans dag.. Vi får väl se hur den dagen kommer att se ut.. Man minns bara de sista och det har klart varit underbara.. Nu är man singel och får en ny erfarenhet om hur denna dagen kan se ut.. Livet är fullt utav överaskningar ;)


Ha en trevlig kväll mina vänner.. <3

  


LOve


Av frida nilsson - 13 februari 2010 16:30

Tjohej idag va de visst lördag.. Massa mys hoppas jag på.. men vi får väl se.. Har ju ifs haft de mys med Veronica hela dagen, varit på massa små äventyr och sådär som de brukar bli. ;)

Åkte hem till lörby å kollade på film å åt lunch - POPCORN.. yey gott som fean ;)

Nu sitter jag hemma hos mamma och bara känner lukten av köttfärslimpan som snart är klar.. Fan vilken bra mamma jag har <3

 


Man kommer alltid in på en mängd olika ämnen när man umgås med Veronica.. Idag har de varit allt från de till de.. ;) vågar inte ens skriva vad.. HAHAHA..


Ne nu får de va nog.. Jag å bebis ska käka en massa goood mat.. wey..


LOve

Av frida nilsson - 12 februari 2010 10:30

De snurrar verkligen runt tankar i mitt lilla huvud.. Mycket händer på en och samma gång. Tror moderskänslorna redan har intagit sig en plats i både mitt hjärta och hjärna.. Hur fasen uppfostrar man ett barn?


Man blir ju mörkrädd när man läser om allt skit som händer i världen.. Men idag kan man läsa om dessa hemska saker i så nära miljö som i vår egen stad. Det är skrämmande.. I princip varje dag när man slår upp tidningen står det om någon ny misshandel eller liknande.. Hur ska man våga släppa ut ett barn i denna värld?? Är det rätt att skaffa ett barn till denna hemska värld? och nu när den snart är här, hur ska man försöka få den att förstå hur farlig vår värld faktiskt är?


Hade diskussionen igår i bilen hem från skolan. Och nej man kan ju inte skälla på barnen pch säga NEj du får inte göra si eller så .. Då har man ju mer eller mindre sagt att de är klart du ska prova.. När ska man börja prata om dessa saker?

Eller handlar de om att man automatiskt överför den egna inställningen till sina barn? Men de måste väl ändå vara så att de sista alla föräldrar vill är att deras barn ska råka illa ut.. så varför finns de då dessa brott?


Man kan tänka ihjäl sig på hur fasen man ska lyckas.. Men kanske är det bara att vara sig själv.. Att våga visa känslor i hemmet. Man får gå tillbaka till sin egen barndom. Där vi verkligen har fått en förståelse om "farliga" saker.. vi har så länge jag kan komma ihåg pratat om knark, alkohol och våld. Vilket inte har skrämt oss så, men ändå gjort att ingen av oss överhuvudtaget haft tanken på att göra nått av de.. jag är stolt över att man har fått denna förståelsen. Nu ska man bara försöka överföra den till sina egna barn..


Tänker mycket på Emma.. flickan som blev utsatt för både misshandel och våldtäckt i Kstad. Hur ska man kunna skydda sina barn mot detta? Även om man har fått dem att förstå att de inte ska testa på de själva så kan man väl aldrig skydda dem från att bli utsatta för brott? eller kan man det??

Jag vet inte.. Men man tänker oehört mycket på dessa saker..??

Hur kommer välrden se ut när mina barn är tonåringar? Just nu går ju bara kriminaliteten ner i åldrarna.. Det är inte alls ovanligt att 12 åringar röker på eller slåss.. Kommer det att gå ner ännu mer i åldrarna? eller kommer samhället ta tag i problemen? Kanske kommer kriminaliteten att minska igen.. jag vet inte.. de verkar som man bara kan hoppas på en bättre framtid..

Ska iallfall göra mitt bästa för att mina barn ska få ett bra och värdigt liv..


Ja det finns många tankar kring hur man ska lyckas och hur vägen dit ska vara? Men jag hoppas jag/vi kommer klara de fin fint.. Vi är ju båda väldigt bra människor i grunden.. så överför vi bara det på ett bra sett så kommer detta gå toppen :)


LOve


Av frida nilsson - 11 februari 2010 21:28

ibland händer det bara så tråkiga saker så man inte ritkigt vet vad man ska ta sig hän.. Det jobbigaste är att man inte riktigt får vara ledsen.. måste ju tänka på mitt lilla knyte som ligger inbäddat i mig.. den känner ju av när jag inte riktigt mår bra..

Även om det handlar om äldre människor som inte mår bra så gör de ont i hjärtat.. Men det gäller att tänka att de levt ett långt och värdigt liv.


Ville egentligen bara säga att jag är så extremt tacksam för min familj.. Vi är nog den mest underbara familj man kan tänka sig. Haft de ganska mysigt i eftermiddag/kväll fast lite tårar har fallit från våra kinder.. Druckit te och ätit grymt god äggmacka som bästaste brossa gjort..


Varför är det alltid så att när något tråkigt händer så kommer man på hur mycket familjen betyder för en??

Det är ju egentligen något man ska tänka på hela tiden, men de e klart man är ju inte mer än människa. Och det är ju i svåra stunder man verkligen ser hur mycket man betyder för varandra.. Vi är skapta till att ta vara på varandra.. :) Älskar er familjen Nilsson <3


Nu går ögonen ihop så det blir krypa ner i sängen och försöka sova.. behöver de..


Kolla vilken underbart grym macka brossan gjort till mig.. Ägg med ketchup ;)

  


LOve


Av frida nilsson - 10 februari 2010 18:43

Så nu är denna dagen snart sluut, men återstår lite mys.. Är hemma hos mamma och inväntar maten.. Massa smått och gott.. wey.. Grillad kyckling, revben, potatissallad m.m Gotte..

Nästan precis kommit hit, haft en ur mysig dag med Veronica.. Började på Ritz för frulle.. Blev smörgåstårta och fanta.. HAHAH ;) Sen gick vi till Kristinas och köpte upp hela butiken på kakor.. HAHA.. en sån en sån å ja vi kan ta en sån me.. Galna vi..

Gick eller ja körde (såklart) hem till mig och satte igång filmen FAME.. De va väl helt okej, lite långtråkig kanske.. Men med trevligt sällskap är det alltid mys. MAssa te fick vi i oss med.. så de var bara att pause sådär en 10 ggr under filmen ;) HAHah.. så kan de va ;)

Haft en massa konstiga drömmar i natt oxå.. Drömde att min navel åkte ut.. som den säkert kommer göra.. men inte riktigt än kanske ;) Men detta var inte normalt, utan den åkte ut jätte mycket, såg läskigt ut som fan.. en bit av levern åkte me ut.. SJUKT ÄCKLIGT.. haha... fick porta in den.. så gott de gick.. Tur att det bara var ännu en konstig dröm.. Drömde för några nätter sen att jag gjorde ett 3d UL.. jag kunde se hela bebisen med hår och allt.. den va så jädra lik stoffes syrras unge.. helkonstigt..

Varför drömmer man så mycket när man är gravid?


Nu är det dags för mat...


   



LOve

Av frida nilsson - 10 februari 2010 10:40

Usch, imorse var jag TRÖTT.. ja grymt trött.. de fanns inte en chans att jag orkade ta mig till skolan.. önskar att fler förstod hur jävla trött man blir av att bära på ett mirakel.. Jag ska inte gnälla, för jag älskar min bebis massa massa.. Men det är trist att aldrig känna sig riktigt pigg.. :S Så i morse var det bara att bädda ner sig igen, och sov-slummra till tven.. nu halv 11 reste jag på mig.. lite lite piggare.. men fortfarande trött... hehe.. konstigt.. ;)

Nu blir de snart umgås med bästaste Veronica <3 Ner en runda på stan för frukost.. Lyxtjejer vett ni ;)


En liten parantes, får många frågor om min graviditet och om pappan.. jag har valt att inte skriva om de så mycket här pga många saker. det finns såklart en pappa men ett faderskapstest är tyvärr ett måste.. Jag tror mig redan ändå veta vilken det är, men för att det ska ske på rätt sätt så behövs ett faderskapstest.. Men det känns helt okej.. visst kunde man tänkt en anning längre än man gjorde, Men även där finns de saker som jag inte riktigt känner mig redo att berätta som gjort att jag inte åt några preventivmedel.. Mitt mirakel kom verkligen som ett mirakel om man säger så.. och ja han ställer upp något fruktansvärt mycket.. det betyder massa.. å jag fick sällskap på UL.. så nu vet ni de ;)


Nuuuu får jag springa in i kläderna... Mmmm... en god macka och en kopp te på stan är underbart värt vissa dagar.. å ja en sån dag är det just idag <3


LOve

Av frida nilsson - 9 februari 2010 11:02

AJ.. jag tycker jag har legat helt konsitgt i natt?!?! har fruktansvärt ont i axeln.. hade behövs en omgång massage, Någon??

  




Ovido - Quiz & Flashcards