Alla inlägg den 13 februari 2010

Av frida nilsson - 13 februari 2010 20:51

Ja va fan?!?!?!

här sitter jag ensam i min soffa och kollar på en grym trist melodifestival.. Men vad hade jag trott?? Hm. de som är mest trist är att jag sitter utan en ända good sak.. :S sjukt trist.. Ungarna som bor ovanpå hoppar omkring som aldrig förr.. Skit jobbigt.. hör knappt tven.

Aja får väl lägga min melodifestivalröst på bidrag 1 eller 8.. :D tyckte 8an var helt okej faktiskt.. :D:D


såå.. nu blir de väl sängen och lite sömn istället då.. imorgon söndag - alla <3 dag med enbart plugg :(


LOve..

Av frida nilsson - 13 februari 2010 18:48

Herre gud.. I morgon är man halvtid.. Känns bra. Dock känns de som jag snart borde föda.. Men nej då 20 veckor kvar..

Hoppas dessa veckor går snabbt, men alla säger ju de, att den sista tiden bara ruasr fram. Sen kommer man till den sista veckan och det bara är grymt tungt.. OCh sen ligger man rätt som det är på BB och skriker: NEEJ JAG HAR ÅNGRAT MIG, DET GÖR FÖR ONT!! eller vad tror ni?? hehehe

Var inne och kollade på 3D och 4D bilder igår. Ne vet ni vad, va läskigt de verkar. Vågar absolut inte göra de nu, med första barnet.. Kanske det är något man har mer mod till när man väntar sitt andra barn. Det såg verkligen verkligt ut. man såg precis hur barnet ser ut. detaljer.. Bha lite skrämmande känsla tyckte jag. Absolut är det skönt att veta att man bär på ett helt barn men håller nog kvar det vid en känsla och väntar med detaljer till den lilla/e kommer ut ;)


Jag växer för fulla muggar.. I morgon är det som sagt halvtid. 20 veckor har gått och 20 veckor har man kvar.. :OD  Längtan efter bebisen är stark som attan..

Längtar oxå till min nya lägenhet.. Ska bli så skönt att slippa trapporna, få lite mer plats och en egen liten uteplats nu när våren snart är här.. :)

För det hoppas vi på att våren är på väg...


Nu är det snart dags för melodifestivalen.. vilken lördagkväll.. sitter man i sin soffa själv och kollar på skiten ;) haha ne ganska mysigt är det me.. Imorgon är det alla hjärtans dag.. Vi får väl se hur den dagen kommer att se ut.. Man minns bara de sista och det har klart varit underbara.. Nu är man singel och får en ny erfarenhet om hur denna dagen kan se ut.. Livet är fullt utav överaskningar ;)


Ha en trevlig kväll mina vänner.. <3

  


LOve


Av frida nilsson - 13 februari 2010 16:30

Tjohej idag va de visst lördag.. Massa mys hoppas jag på.. men vi får väl se.. Har ju ifs haft de mys med Veronica hela dagen, varit på massa små äventyr och sådär som de brukar bli. ;)

Åkte hem till lörby å kollade på film å åt lunch - POPCORN.. yey gott som fean ;)

Nu sitter jag hemma hos mamma och bara känner lukten av köttfärslimpan som snart är klar.. Fan vilken bra mamma jag har <3

 


Man kommer alltid in på en mängd olika ämnen när man umgås med Veronica.. Idag har de varit allt från de till de.. ;) vågar inte ens skriva vad.. HAHAHA..


Ne nu får de va nog.. Jag å bebis ska käka en massa goood mat.. wey..


LOve

Ovido - Quiz & Flashcards