Alla inlägg den 24 februari 2010

Av frida nilsson - 24 februari 2010 12:38

Brossan och jag skulle ha en syskonkväll imorgon och bestämde att vi skulle gå på bio.. Men jag var så inne på den nya komedin Farsan". Dock slutade den gå igår :S så nu fanns det bara detta alternativ kvar :

Är det någon som sett den? Shit jag är ju livrädd för Skräckfilmer? ofta jag vågar gå och se den på bio då?  hahaha.. Och kan ju inte precis sitta och hålla brossan i handen ;)

Nja vi får väl se.. Han var grymt på att se den, så ja de får nog blir såå..


Idag vaknade jag halv 11.. Eller ja har ju klart varit upp några gånger i natt och kissat men lyckats somna om ganska snabbt. Inget bebisrullaruntimagen än :(

Ska till BM i morgon så hoppas få lite förklaringar då :)

Pappa hämtade mig direkt efter morgonduschen och så åkte vi ner till morfar en stund. Han blir så glad när man kommer och hälsar på <3 min underbara morfar <3

Dock har jag inte hunnit med frulle än, och nu står mamma och värmer soppan sen igår.. MMMm.. bara att ut i köket och hämta upp en stor skål med varm god soppa :0)


Mår nog sådärr idag me, undra om det är som man är nervös eller stressad eller va fan de kan vara? Mycket i skolan nu och folk som stressar upp en i onödan. Blir galen på sånt.  Tog med lite böcker till mamma idag så se om man pallar med att sitta lite med de. Annars blir de nya ryck nästa vecka.

Kan ju vara en början till förkylning me kanske? hm orkar inte de..


Aja nu maaat..


LOve

Ovido - Quiz & Flashcards