Alla inlägg under maj 2010

Av frida nilsson - 14 maj 2010 17:06

Uuh.. jag vet inte vad jag ska säga om denna dagen.. fredag och allt.. men nja jag e bara trött.. :/

hoppas lite mat kan hjälpa mig..


LOve

Av frida nilsson - 13 maj 2010 17:01

då har nästan hela denna torsdagen gått.. snabbt me tycker jag..

Har sovit kasst i natt med, vaknade ganska tidigt, gick väl upp vid halv 9.. Sen halv 10 kom mamma å så stack vi på loppis.. :D Skit stoor utomhusloppis.. Hittade dock inte så möt, men de va kul ändå.. :D Fanns marknasgodisstånd.. så ja ett halv kilo nogat blandat med marmelad blev de :D:D Gottisch..

MEN.. shit vilka sammandragningar jag fick.. INTE ATT LEKA MED..

dock har dom släppt nu.. Sköönt.. Inte vill jag att bebis ska komma riktigt än... nån vecka till hade varit skönt, så man vet att den klarar sig fin fint :)

Efter loppis kom några klasskamrater så skrev vi lite på ett arbete som snart ska va inne.. Å nu så ropar mamma precis att maten e klar.. :D Fan vilken lyx...


Hörs sen...

LOve

Av frida nilsson - 12 maj 2010 18:27

Så här ser en helt vanlig onsdagskvälll ut hon hos mig... :) inte bara onsdagar för den delen, tycker de flesta dagar ser ungefär lika dana ut.. Mysiga, skönt och förväntansfulla.. Om man ska ta de positiva känslorna.. hehe..sen att man är trött och sleten å sådär de behöver man inte alltid säga ;) hahaha

Fått riktigt good mat hos mamma i eftermiddag.. Flygande Jacob med klyft potatis :) Sen åkte jag hem, och tända massa massa ljus i lägenheten.. Tände min fina kandilaber i badrummet och fyllde badkaret med vatten :)

Där slank jag ner, eller ja mer som en flodhäst ramlade jag i kanske, men ah riktigt mysigt bad blev det, med en ny skvallertidning att läsa kan det inte bli så mycket bättre :P



Nu sitter jag i soffan och bara har de toppen. Massa choklad och cooola gör kvällen fulländad;) .. hahaha..


LOve

Av frida nilsson - 12 maj 2010 12:13

Hm ja som de flesta andra säkert tycker så kan jag bara hålla med, vädret e pisstrist.. men en liten fördel har den :P och det är att man kan ligga inne i soffan hela dagen lång utan att ha dåligt samvete för fem öre.. Och det är precis de jag ska göra nu..

Poppa mig lite popcorn, krypa ner i soffan under täcket, och sätta på en grymt kass film :P hahah helt onödigt men fan så gott :)


hm de får väl bli antingen jalla jalla eller sällskapsresan ellr nått i den stilen.. iallfall nått man sett en hundra tusen gånger.. Kanske man kan få sova en stund, i natt har de inte blivit mycket av de, tyvärr.. men men.


Nu intar jag Soffläge ;)

LOve

Av frida nilsson - 11 maj 2010 21:08

hehehe.. sant.. jag har inte hoppat över någon vecka.. utan befinner mig i vecka 32..

Kan ni fatta vad tiden gååår? 8 veckor kvar, två månader.. herre gud i himmelen :D

Känslan är underbar.. Jag vill vill vill att tiden ska gå snabbt nu.. Är så nyfiken. Vill veta vem du är, hur du ser ut, vad du ska heta... massor vill jag veta om dej.. Är du lik mig eller e du lik din pappa?? Du kommer bli sååå söööt vem du än är lik ;)

Farligt sagt, men sant :P


vad händer i vecka 32 då?

Bebis väger drygt 2 kilo och är ca 44 cm lång.. :) Min bebis är som sagt vänd med huvudet neråt, och jag tror den är väldigt nyfiken på att få komma ut :D Den har inte så mycket plats att röra på sig numera, utan ligger i fosterställning. Ibland kan man känna sparkar som rör revbenen. De kan göra ont. Jag känner bebis rörelser massor, men kan inte säga att jag tycker det gör ont.. Än har den inte träffat revbenen.. tur kanske.. hihiih..

Däremot har jag lite svårt att äta, och blir snabbt mätt.. Kanske e tur, slipper man gå upp så mycket mer i vikt.. hehehe.. bebis får förhoppningsvis vad den behöver..

Spänningen stiger och jag känner mig halvt förberedd. Känner att alla saker inte riktigt än är inhandlade, men de ska de bli denna månaden... :D

Kuligt :)


idag har jag varit i skolan, en stund. Haft redovisning i musik och bild och det gick skit balla bra :D Ikväll har jag skrivit klart min pedagogiska grundsyn, vilket är grymt sköönt.. :D Så snart är allt inlämnat och klart i skolan med :D


NU ska jag hem och sooova.. imorgon är man ledig och på to ska man sitta med några i klassen och skriva på ett arbete om konflikthanteringen i skolan.. :D Sen är man ledig till onsdag nästa vecka.. GOTT :)

Men nu hem och krypa ner i sängen.. får mycket gjort när jag varit hos mamma.. och för tillfället är det sköönt att slippa sitta själv om kvällarna :D Men hem till min säng de vill jag ;) hihih


LOve

Av frida nilsson - 10 maj 2010 20:53

Idag är det exakt två månader till min lilla bebis är beräknad att komma.. Vi får väl se om den vill ligga kvar så länge till.. hihihi :)

Sparkar och rör på sig gör den ikväll - massor <3 Underbart som vanligt <3


Idag har jag haft fullt upp. Varit i skolan från 9 till 3, kom hem så stod dörren olåst!??! Jaha, då var de vaktmästaren som i morse ringde och frågade om han fick gå in med sin nyckel och fixa lite med mitt kök som av någon anledning INTE hade låst dörren när han gått.. Skit läskigt :S så kan man väl inte göra!?!? Vem ansvarar för mina värdesaker?? tänk om någon hade tagit sig in och gömt sig under sängen.. usch.. Aja vid 4 kom iallfall Sandra från förra jobbet och fikade en sväng, massa mycket trevligt :D Sen kom mamma å hämta mig, så käka vi lite.. maaat e alltid lika gott ;)

Pluggat har jag gjort heeela kvällen :D Fan va duktig jag är.. snart är allt fixat och klart för sommarlooov :D

wey..


NU ska jag hem.. bada eller duscha och sen sooova.. :D massa gott..


Sov gott mina vänner :)

LOve

Av frida nilsson - 9 maj 2010 10:37

ååååh.. min mage kurrar.. jag är så hungrig..  hoppas nån söt mamma eller pappa tänker göra söndagsfrukost till lilla mig.. :D hihiih.. scones hade varit gott, eller bagerifrallor eller fil med oboy eller hemlagat bröd med ost och marmelad, eller varm choklad med maschmellows, eller...



mmmm...

Av frida nilsson - 8 maj 2010 12:26

Här sitter jag en stund och lyssna på "välkommen till världen". En liten skiva med en massa olika barnsånger.. Mysigt :) Nu gäller det att öva sångrösten och kunna alla dessa fina barnsången :D hihi..

Jag och pappa har varit på Loppis nu i morse, och sen käkat frulle. Nu snart kommer Moster och hämtar mig ska jag följa med henne och hämta morfar. Han ska få hälsa på en sväng i stugan han har idag :) Lycka..  Fast att dagen e trist och grå känns den bra ändå ;)

Har inte soovit en blund i natt.. Å ne jag menar de verkligen.. De regnade som faaaan.. Lät som någon ville ta sig in genom balkongdörren.. Inge kul alls.. Sen hadeåt vi ju pizza igår som innehöll massa vitlök, så vatt så törstig hela tiden. Så har pendlat mellan sängen, dricka och kissa.. KUL :P


Ne på med skorna å hämta morfar..


  

tjockisfrida som snart snart snart får se sitt mirakel <3

LOve

Ovido - Quiz & Flashcards