Alla inlägg den 12 maj 2010

Av frida nilsson - 12 maj 2010 18:27

Så här ser en helt vanlig onsdagskvälll ut hon hos mig... :) inte bara onsdagar för den delen, tycker de flesta dagar ser ungefär lika dana ut.. Mysiga, skönt och förväntansfulla.. Om man ska ta de positiva känslorna.. hehe..sen att man är trött och sleten å sådär de behöver man inte alltid säga ;) hahaha

Fått riktigt good mat hos mamma i eftermiddag.. Flygande Jacob med klyft potatis :) Sen åkte jag hem, och tända massa massa ljus i lägenheten.. Tände min fina kandilaber i badrummet och fyllde badkaret med vatten :)

Där slank jag ner, eller ja mer som en flodhäst ramlade jag i kanske, men ah riktigt mysigt bad blev det, med en ny skvallertidning att läsa kan det inte bli så mycket bättre :P



Nu sitter jag i soffan och bara har de toppen. Massa choklad och cooola gör kvällen fulländad;) .. hahaha..


LOve

Av frida nilsson - 12 maj 2010 12:13

Hm ja som de flesta andra säkert tycker så kan jag bara hålla med, vädret e pisstrist.. men en liten fördel har den :P och det är att man kan ligga inne i soffan hela dagen lång utan att ha dåligt samvete för fem öre.. Och det är precis de jag ska göra nu..

Poppa mig lite popcorn, krypa ner i soffan under täcket, och sätta på en grymt kass film :P hahah helt onödigt men fan så gott :)


hm de får väl bli antingen jalla jalla eller sällskapsresan ellr nått i den stilen.. iallfall nått man sett en hundra tusen gånger.. Kanske man kan få sova en stund, i natt har de inte blivit mycket av de, tyvärr.. men men.


Nu intar jag Soffläge ;)

LOve

Ovido - Quiz & Flashcards