Alla inlägg den 5 juni 2010

Av frida nilsson - 5 juni 2010 20:58

hej hopp:D Lördag idag, söndag imööön och då går frida in i vecka 36.. weii.. <3 Så roligt att se bilder från de man va i vecka 20 och se hur mycket den har växt på 16 veckor.. de är endel ;) heheh...

Igår va jag, pappa och frank i Åhus och åt glass.. ÅåååHhhh de fanns massor att välja på, inte som den tråkiga Glassbåten vi har här i hamnen.. Ne detta va lite mer klass och stil.. :P passar Frida bra..

  

Å fin utsikt va de me.. vi satt lixom på en båtliknande sak vid Åhus hamn och det är ju bara så fint där nere.. :D

      


Idag har dagen varit så lugn den någånsin kan bli.. ganska trist, men de behövs.. Jag och mamma har varit hemma och myst, grillat och suttit i ute (blir mest skuggan för min del, lite trist i och med att man inte blir speciellt brun där, men men..)

Kolla in den exrtemt gooooda maten mamma fixa, grillad LAX med NYPOTATIS <3

  

  

Åh ja bjuder på en liten bebisbild oxå.. bebis har verkligen rört på sig idag.. Nu ikväll kom Frank me hem till mamma och vi var och hyrde en film.. blev Genvägen"

Eh jaa.. ingen bra film skulle jag vilja påstååå.. Skräck-Thriller som mer blev till en kass komedi.. men men.. bebis gillade nog filmen, han/hon rullade runt eller sparkade ordentligt.. hehehe.. Mysigt såklart <3

  


heheh... såpp nu blir det soffan och tven innan sängen..


LOve

Ovido - Quiz & Flashcards