Alla inlägg under april 2010

Av frida nilsson - 22 april 2010 20:41

    


  


  


Allt detta och massa mer är jag sugen på precis nuuu.. !!

Blir arg när jag inte kan fååå..

åh tänk en good kall pepsi och världens bästa choklad efter en good räkmacka..

Någon annan som är sugen som kan komma hit me detta?? ;)

 


Av frida nilsson - 22 april 2010 18:57

Idag har det hänt massor av saker, inte konstigt att man är trött nu :D Va uppe tidigt för skulle till vårdcentralen redan halv 9 :/ Som tur va fick jag skjuts av pappa ;)

Idag var dagen för de berömda glukostestet. Man ska komma på fastade mage, vilket i sig är svårt då man kommit in i att äta ganska så snart efter man vaknat.

Jag kom iallfall dit och började ta en massa blodprov. aj.. Sen fick jag en kanna med sockerlösning som man ska dricka för att efter 2 timmar få ett resultat om man har graviditetsdiabeters eller om man ligger på gränsen att få de. I vilket fall som helst så har alla som druckit denna sockerlösning sagt hur gräsligt och jobbigt det är. Men ne jag kan inte säga att de var så farligt. Herre gud lite sockrigt vatten kan man väl få i sig utan problem ;) hahah.. tyckte de va mycket värre med alla blodprov. Efter jag druckit vattnet fick jag sitta ner i väntrummet hos min barnmorska för att samtidigt som drycken verkade kunna fördriva tiden lite..

När jag satt där så kom de in en ung kille och en ung tjej som snart skulle ha barn. De var så underbart att se, han verkade så lycklig. Där satt dom tillsammans och såg så lyckliga ut. Man fick känslan av att han tyckte de va så spännande att få vara med.

Och där satt jag - ensam.. som vanligt.. Dum tanke jag vet.. Men den kommer för ofta nu förtiden :/ Jag vet att jag har satt mig i denna situation själv. Men ibland är det kämpigt..

I vilket fall som helst så efter en timma i väntrummet fick jag komma in till BM och vi lyssna på hjärtljuden. Idag låg dem på 140.. hihi så mysigt att höra de..

Vi pratade massor idag. Bla om amning och föräldrarkurs. Så om några veckor ska jag börja tillsammans med min mamma på en föräldrakurs, ska bli spännande.. OCh skönt att slippa gå ensam :)

Fick även lite information idag om hur mycket faktisk bebis hör av de jag säger och allt annat utanför magen. HÄftigt. Jag har så svårt att sitta och prata till min egen mage, fast jag vet att mitt mirakel säkert gillar de. Men idag fick jag en skiva med en massa barnsånger och musik som ska stimulera - Välkommen till världen, hette den :D VAckert. Så den har varit på endel idag. OCh jag har även sjungt lite barnsånger för mig själv och magen ;) hihihi..

Efter två timmar fick jag iallafall besked på sockernivån i kroppen. Och allt var perfekt... Weiii.. underbart.. <3 Så jag och pappa firade med frukost och chokladbollar ;)


I eftermiddag kom veronica och hämtade upp mig, va vi i bromölla på böckmans och käka lite bakpotatis. Mumma.. Sen åkte vi hem hit och mös framför tven :)

Ikväll tog jag mig även en liten gårunda. Men fan vilka sammandragningar jag fick. Fick vända efter halva vägen och gå hem. Nu sitter jag i soffan och dricker vatten :O) gottisch.. Ska nog krypa ner under filten och kolla på tv. :)


Jag är lycklig, om mindre än 80 dagar är mitt mirakel beräknat att komma <3 Jag ska släppa alla jobbiga tankar och tänka på de underbara jag får :)



Jag idag ;)

     

LOve

Av frida nilsson - 21 april 2010 20:36

När mina funderarkvällar kommer ska jag direkt göra de jag gjorde idag. Tappa upp ett bad, släcka lampan och tända min kandelaber <3 De gjorde verkligen susen och nu mår jag mycket bättre.. Sitter under täcker i soffan och bara myser.. Konstigt vad känslor kan vända snabbt.. :) Lite rickardentrappanerbröd med gooda såser gjorde de inte värre precis :P mumma.. (nu blir veronica avundsjuk, för detta brödet är hennes absoluta favorit..hihi )


  

I och med att jag bär på världens finaste mirakel kan man inte ritkigt ha i en massa badskum och sånt.. annars hade de varit ännu lite mysigare, men guud va glad jag är för mitt badkar <3

  

focatcha bröd med tsatsiki och avokadosås, mums <3

  

Mirakelbebis som gör mitt liv så bra <3

 

LOve

Av frida nilsson - 21 april 2010 19:06

jag fattar de inte?! jag har väl aldrig haft problem med att vara ensam? Aldrig någonsin.. Jag har ändå bott länge själv nu. Gillar ju att ro om mig själv! Så vad har hänt nu?!

Jag har ingen aning. Men ensam känner jag mig. Vill ha sällskap mest jämnt.

Kan det vara att man bott hemma hos familjen ett bra tag, så man omigen har kommit in i att alltid ha folk runt sig?

Jag är ju inte ens ensam, jag har ju mitt mirakel, som jag känner hela tiden?

Hm.. jobbig känsla, vet inte alls hur jag ska hantera den..

Jag måste ju komma in i att vara själv nu.. för de blir ju att man är det ett tag till.. och inte vill man gå å känna sig ensam när den lilla/e kommer.. Då vill jag känna mig trygg med att vara själv..

Ja ni ser, det blev en funderarkväll. En sån kväll som jag bara hatar. Men men..

Tar mig en dusch och hoppas på att det blir bättre..


Av frida nilsson - 21 april 2010 17:39

ja de skulle de bli idag.. rådfrågade Veronica hur fasen man gör?!? *host*

Gjorde precis som hon sa med lite ändringar. Hade inget att fylla falukorven med så de fick bli ketchup.. Å visst den blev ungsbakad men fy fan så äcklig :P hahha..

Sen skulle jag försöka göra stuvade makaroner, men njaaa.. de kunde ju gått bättre..

Blev skit äckligt och även om jag åt för bara en timme sen så e jag lika hungrig nu igen.. Fan.. :P Men som en söt vän säger; man måste våga prova nya maträtter för att upptäcka dem och lära sig :P

Jag lärde mig att aldrig mer göra ungsbakad falukorv med stuvade makaroner ;)


Imorse va jag å söta virre på Kristinas konditori och käka frulle - räkmacka med coola :) Im loving it..

 

I eftermiddag var jag å mamma nere på Expert och beställde boxerkort :) Fean va najsigt.. NU har man alla kanaler som man vill ha.. och de första två veckorna har man även alla filmkanaler gratis :P najs.. Annars blev de mellan avtalet med typ 3an,5an, 8an, alla 4ans kanaler och animalplaner mfl. :P Gott.. Slipper man sitta å glo på ettan, tvåan, fyran eller sexan hela tiden där de ändå sällen går nå bra :P Nöjd är jag :)


Så nu blir de väl krypa ner i soffan och bara mysa till de med tven.. :)


LOve

Av frida nilsson - 20 april 2010 15:26

Börjar komma bra på plats nu. Mamma var här hela kvällen igår och hängde upp gardiner och så.. :) Blev skit balla bra :) Lite kläder som ska in i garderoben och saker som ska hängas upp på väggarna. Någon låda kvar att packa upp. Sen är man helt klar :D:D Najs..


Idag har jag varit i Hörvikskola och gjort ännu en dag av min praktik... Hemma nästan precis och är dötrött :/ Men har iallfall orkat två dagar denna veckan så nu tar jag helg :) Ska dit må och tis nästa vecka me, blev lite ändringar i schemat..


Igår kom elin en liten stund och hälsade på mig.. blev skit glad :) Längesen man såg henne nu.. och hon tyckte jag var så fin i min mage ;) Mys..


Bebis har rullt runt massa massa idag och igår... Hela tiden ser man på magen att den flyttar runt på sig. Jag trodde inte man skulle känna de så otroligt mycket som jag gör. Häftig känsla som fan.. Sitter nu och har kavlat upp tröjan och ser att magen lever.. coolt :P


Nu ska jag vila till mig en stund för att försöka ta tag i de sista lådorna senare :) laga lite mat me kanske.. i mitt nya kök..


Lite såhär innan allt e precis på sin plats blev mitt nya hem :P

Här i soffan sitter jag och dricker saft och både glor på tven och datorn ;)

  Min sööta hall med mina kreativa tavlor ;)   Här ser man lite ut till min lilla utehörna :) Underbart sen när man kan börja sitta där mer..    


Sovrummet är inte ritkigt hundra klart än.. Så de får ni se senare :)


LOve  



Av frida nilsson - 18 april 2010 21:26

bio ikväll.. shit va mysigt. Dock var det en riktigt sorglig film.. Man blir så berörd.. Remember me heter den och handlar om kärlek och hat.. Händer en massa men slutet sätter en bra knut på den. Och den har verkligen en sensmoral man ska ta till sig.. Se den vett jag ;)


Så kom man hem, och jaa även denna kväll är jag vettskrämd.. skit läskigt.. jag är så mörkrädd i mitt eget hem. Har kommit på plats nu, inte helt och klart men en bra bit på vägen.  Och jag bara älskar min lägenhet - på dagarna.. På kvällarna är jag rädd.. Töntigt värre. Men det är skit jobbig känsla. Länge sen man sov ensam så de är väl därför. Jag brukar aldrig känna mig ensam. men nu gör jag det?!? men ska nog snart komma i de.. behöver nån dag till på mig bara..

Skit fint blir de här hemma i allafall :D:D Kommer trivas som fisken i vattnet hoppas jag :)


Bebis rullar runt som en galning och jag bara njuter av de. Dock så fortsätter sammandragningarna att göra ont.. men de får jag leva med ett tag till :) Mindre än 3 månader kvar nu tills mitt mirakel är beräknat.. Längtar <3


Hade velat skriva av mig en hel del känslor men behåller dom nog inom mig ändå.. och går och lägger mig och hoppas få sooova en massa gott.. Imorgon blir det Hörvik skola igen så då måste man vara pigg och allert.. massa med goa barn som ska lära sig något :)


Sov gott lilla söta du.. *

LOve

Av frida nilsson - 18 april 2010 15:03

idag går manin i vecka 29.. herre min guud.. fullt upp med upp packning av porslin.. ikväll bio med Veronica :D najsigt värre..


hörs snart igen..


LOve

Ovido - Quiz & Flashcards