Alla inlägg den 15 april 2010

Av frida nilsson - 15 april 2010 08:48

Är det normalt att ha jävulska sammandragningar redan i vecka 28? Jag vet inte riktigt hur de ska kännas.. men tycker magen drar ihop sig och de gör fan ont.. Undra då hur ont de ska göra sen, när den lilla/e väl vill komma ut.. bha..

Börjar ju nästan redan bli lite nervös inför förlossningen. Men eh ut måste den jue.. och jag längtar, inte tills den ska ut utan kanske mer tills den väl är ute ;)

Men trist att man ska ha ont redan!?


   


Idag blev jag hemma från Hörvik skola jag orkade inte ritkigt. Och eftersom jag är halvt sjukskriven så tar jag dom dagar jag känner att jag orkar. Men trist, vi hade en massa roliga aktiviteter idag.. men de får vi ta igen nästa vecka :)

Ingen mening att åka dit och ändå bara ha ont och vara orolig.. Bättre att ligga hemma och vila så att man inte överarbetar sig och så blir de bara värre av de.. Vill verkligen inte få fler blödningar.. så japp jag vilar idag :)


Se om man orkar ner till lägenheten idag en stund.. Bara mysa ner sig i soffan där och lära känna sitt nya hem :D Det behövs ju det me.. Tar ju alltid en stund  innan man kommer in i allt. 5:e flytten räknade jag ut att de blev sen jag fyllt 19. Och här vill jag stanna ett tag nu.. faktiskt :)  Känna den riktiga känslan av hemma..


Nu ska jag väl lägga mig på soffan här hos pappa en stund till... innan jag klär på mig.. kanske sitta ute i solen en stund? Mmm..


LOve



Ovido - Quiz & Flashcards