Alla inlägg den 20 april 2010

Av frida nilsson - 20 april 2010 15:26

Börjar komma bra på plats nu. Mamma var här hela kvällen igår och hängde upp gardiner och så.. :) Blev skit balla bra :) Lite kläder som ska in i garderoben och saker som ska hängas upp på väggarna. Någon låda kvar att packa upp. Sen är man helt klar :D:D Najs..


Idag har jag varit i Hörvikskola och gjort ännu en dag av min praktik... Hemma nästan precis och är dötrött :/ Men har iallfall orkat två dagar denna veckan så nu tar jag helg :) Ska dit må och tis nästa vecka me, blev lite ändringar i schemat..


Igår kom elin en liten stund och hälsade på mig.. blev skit glad :) Längesen man såg henne nu.. och hon tyckte jag var så fin i min mage ;) Mys..


Bebis har rullt runt massa massa idag och igår... Hela tiden ser man på magen att den flyttar runt på sig. Jag trodde inte man skulle känna de så otroligt mycket som jag gör. Häftig känsla som fan.. Sitter nu och har kavlat upp tröjan och ser att magen lever.. coolt :P


Nu ska jag vila till mig en stund för att försöka ta tag i de sista lådorna senare :) laga lite mat me kanske.. i mitt nya kök..


Lite såhär innan allt e precis på sin plats blev mitt nya hem :P

Här i soffan sitter jag och dricker saft och både glor på tven och datorn ;)

  Min sööta hall med mina kreativa tavlor ;)   Här ser man lite ut till min lilla utehörna :) Underbart sen när man kan börja sitta där mer..    


Sovrummet är inte ritkigt hundra klart än.. Så de får ni se senare :)


LOve  



Ovido - Quiz & Flashcards