Alla inlägg under januari 2010

HM

Av frida nilsson - 19 januari 2010 21:45

jag hör mig själv sucka över att jag snart inte får på mig ett skit.. mamma hör å säger med sin söta röst...

- Frida, det är okej.. gå in på HMs hemsida och beställ vad du behöver..

-Weiii tack mamma, vad skulle jag gjort utan dej...


så är det faktikst.. Hon är Underbar!!!

så får väl in och kolla läget på HM hemsida och nätshoppa lite kläder.. 

ja visst är det kul, men fan.. jag har massa saker.. vill vill vill kunna ha dom.. :P


NU är man inne i vecka 17!!! det är fantastiskt.. Vet inte om man egentligen känner bebisen, men man har en stak känsla av att den finns där inne.. Den som inte varit med om känslan kan inte tänka sig den.. ÅH de e Underbart!!

längtar, längtar och längtar nu tills ultraljudet den 5 feb. 2,5 vekor till.. det går fort sen är man inne i 19 veckan å HALVTID.. sjukt.. :D

var inne och läste på om vecka 17 idag... är alltid lika kul när man går in i en ny vecka och kan läsa om hur allt fungerar å framförallt få svar på vissa saker som man själv kommer på att man får för sig..

Ja jag märker att min kropp producerat mer blod.. för fasen va hjärtat far iväg ibland och det är nästan så man kan känna att det gör ont..OCh jaa för att saker och ting växer, inte bara magen vill jag lova ;)

 OCh jaaaa för att bebis faktist är som ett smörpaket.. 150 g och 15-18 cm.. :D

UNDERBART

man har en sån spännande tid framför sig att det är helt tokigt...



NU blir det Paradise Hotel för hela slanten.. sen göra mitt bästa för att somna..


LOve




Av frida nilsson - 19 januari 2010 13:49

Idag är det visst ah va e de nu? just ja tisdag.. igår kändes de som söndag men de var ju galet fel.. hehe


hade en massa trevlig dag igår, hann med att träffa massa vänner och åt en så förbannat god pizza på kvällen att det var helt tokigt :P


Idag skulle de komma fönstersmörjare (va nu de är?) hem till mig.. hm.. mellan klockan 8 och 16.. dessa roliga tider de alltid skriver ut. Ner med alla gardiner och krukor stog de på lappen.. Hm.. aja visst.. krukor å skit kan jag ta ner.. men fan inte att jag grejjar med gardinerna ?? speciellt inte nu när jag har så jävla ont i ryggen som jag har.. ne.. så tänkte jag lite.. hehe.. å gick.. la fram en skruvmejsel till dom och gick hem till pappa.. dom kan ju ändå gå in med huvudnyckeln så de vatt inga problem.. hoppas inte man får stryk nu då att man inte alls tog ner gardinerna.. kanske skulle skrivit på en lapp.. Gravid kvinna.. haha... nerå..


hemma hos pappa nu då alltså.. varit här sen halv 9 i morse.. satte på en film å somna och sov till 1.. weiii... :D:D gött..


nu blir de vitamin med hjälp av apelsin..


LOve

Av frida nilsson - 18 januari 2010 13:38

här sitter jag med mitt lilla knyte i magen.. och bara älskar det!

 

 


vem

Av frida nilsson - 17 januari 2010 17:19

vem plockar upp dig när du är nere? när allting bara skiftar i svart...

Vem visar dig en väg du kan gå?  när du inte själv vet vart...

Vem tar sig tid och frågar hur du mår? finns det nån som kör dej hem när du inte går?

vem delar du din framtid med?  dina frågor dina svar?

vem kan du skrika åt när inget blivit som du villl?

vem väcker du mitt i natten när du inte kan ligga still?

 

jag hoppas jag hittar de jag söker..

Av frida nilsson - 17 januari 2010 17:07

det absolut bästa jag vet är när du smeker min panna.. ah det är det finaste man kan göra för mig.. jag bara älskar de.. gör det igen... smek och för dina läppar nära min panna.. ah ja känslan är underbar.. <3

Av frida nilsson - 16 januari 2010 18:50

Oki bilden försvann i förra inlägget.. men aja sööt va jag iallfall ;)

Av frida nilsson - 16 januari 2010 18:24

herre gud, jag har inte orkat göra mycket idag.. men va fan gör de ;) legat hemma och försökt vila, men det tycker absolut inte mina grannar.. nepp.. Fick finbesök av fina Ida och Evelina <3

Alltid kul när någon hälsar på, för det är nästa ända sättet att få se mig för tillfället.. Har nog grävt in mig en aning i min lilla lya.. Eller ja Veronicas hus ligger mig också varmt om hjärtat. Så om man inte hittar mig här så åk ut till Lörby för det är nästan ett säkrare kort om man vill ha tag i mig ;)


Snart är denna lördagen också slut, sen på måndag är det väl tajm för skolan igen, ska bli skönt att komma igång med nått.. suttit hemma lite för mycket nu känner jag.. men de e klart de har behövts de me.. Längtar till att få träffa mina söta klasskompisar, längtar dock inte till de tidiga mornarna.. alltid är det nått ;)


här får ni en vacker bild på mig.. ah denna kvällen var otroligt rooolig.. Minns den, jag och Ulrika var på banken, Såklart.. Stötte på en grymt sööt kille.. hm.. ja de vanliga visade sig när de var tajm för hångel..HAHA.. han har flickvän.. Varför?? det är tydligen min grej, att dras till dom..  Nu ska jag leva ensam.. app lika bra.. Men fan va roligt man har haft i sina singeldar, shit alltså ah de kommer jag leva på nu i alla mina mamma dagar ;P Tur man hunnit med en del ;)


Mina vänenr är underbara, det får ni aldrig tvivla på att jag tycker, just nu isolerar jag mig kanske en aning. Men snart ni.. kommer jag ut tjock å fin ;)


LOve


Av frida nilsson - 16 januari 2010 10:18

usch inte en blund har jag sovit i natt heller.. ligger och tänker för mycket.. men vet nog inte riktigt på vad. Får för mig massa saker typ att någon ska ta sig in och göra mig illa.. helt galet jag vet, men de gör ändå så att jag inte får ro till att somna..


Fick inte lägenheten heller.. fan skit jävla.. inte alls bra, blev bara ledsen.. :(

men ah får väl leta vidare, känner mig lite stressat för att flytta nu, orkar inte med denna lägenheten mer, framför allt inte dessa grannar som är helt tokiga..


Lördag idag då.. Undra vart denna dagen ska ta vägen? är så irreterad att man alltid är beroende av pengar så fort man vill hitta på nått.. Hade jag haft några hade jag åkt ner till stan å ätit massa goood stadsfika ;)


Tror att jag bara behöva göra massa mysiga saker idag, för att komma på fötter igen, slippa tänka på allt som komma skall.. ne absolut så tänker jag Underbara saker om mitt lilla mirakel.. men funderar på helt underliga saker ibland, men det är väl sånt som ska höra till en graviditet antar jag...


Nuu får jag väl ta tag i dagen och se vart den leder..


LOve

Ovido - Quiz & Flashcards