Alla inlägg den 8 januari 2010

Av frida nilsson - 8 januari 2010 12:11

ja det är precis så det känns.. Mitt mirakel. jag har ett mirakel som växer innuti mig.. Sitter och lyssna på lunga låtar med Calle Kristansson.. Åh ja jag bara älskar livet.. och mitt Mirakel..

Önskar att alla kunde förstå att detta är det finaste som kan hända en människa. Det asolut vackraste jag varit med om. Jag vill bara säga till alla ni som har så mycket funderingar om mig.. Jag anser att detta är det bästa som hänt i mitt liv, att inget och framför allt Ingen ska någonsin få säga att det inte får vara det. Mitt mirakel är MITT mirakel..

Jag är lycklig, låt mig få vara det  

Den dagen ni sitter där med ett liv i er så kan ni möjligtvis komma med synpunkter om mina val, men innan dess så kan ni inte det. Att ha ett LIV i sig är inget man bara kan glömma och få det att försvinna utan följder.. Det är det finaste som kan hända en människa.. och jag bara lääängtar så efter mitt lilla mirakel som kommer ut i juli..    



Idag eller rättare sagt igår började jag känna mig bättre. Även ett mirakel vill visa sig och göra så lilla frida bara spyr.. men de e okej.. nu har de ialfall släppt lite och det känns BRA... weii.. se om man orkar hitta på något idag. Blir lite småmys med bästaste veronica och sen lägenhetstittande vid halv 2.. gott..



LOve





Ovido - Quiz & Flashcards