Alla inlägg den 18 juli 2010

Av frida nilsson - 18 juli 2010 11:23

haha ja vad ska man säga?? 8 dagar över tiden  :S nästan skrattretande nu.. Man börjar fundera på om de finns nått där inne ??  hehe.. varför vill inte min bebis kika fram?? Ne va tråkigt de är att vänta.. Å jag har ju verkligen väntat länge nu.. Tycker jag är värd att få hålla om dej, pussa dig lära känna dig NU.. :D


Kom ihåg när jag vatt hos BM för en sådärr 2 månader sen, kanske ännu längre sen.. Då sa vi ändå att denna lilla filur inte kommer ligga tiden ut.. Att den nog skulle vilja komma innan.. Kände mig lite rädd, shit.. man ville ju inte få föör tidigt.. Hade sammandragningar ofta.. Kunde t o m gråta när dom kom så ont gjorde de.. Men neeej ingen bebis kom.. Å nu sitter man här 8 dagar över tiden :S Å har inte de minsta ont, känner inte den minsta för värk.. De lilla som har kommit har jag nog mest tvingat fram för att inte tappa hoppet om att ett mirakel finns där.. Mittt mirakel..

Just nu är de riktigt jobbigt.. Mycket runt omkring i livet som e svårt.  Min söta morfar är dålig nu.. å man vill helst vara hos honom hela tiden. Å jag är så tacksam att jag får vara där så mycket. Men min högsta önskning nu är ju att han ska hinna tr'ffa mitt mirakel :)

Igår satt vi alla och gissade könet på bebis.. Morfar e helt säker på att de blir en liten tjej.. :D Ne jag tror fortfarande en kille :D Snart hoppas jag vi får veta :)


Livet är konstigt, samtidigt fin.. ett liv ska till himmlen och ett liv ska till jorden :D Om man tänker på det är det fint. Om man får leva tills man blir gammal å verkligen kan se tillbaka på sitt liv och haft de bra :)

dagen igår va underbar.. Nu saknas som sagt bara en bebis :D MIN bebis :D


Imorgon ska jag iallfall träffa min BM. Hon har hunnit med en hel semester :P hehe. varit hos hennes kollega nu de sista gångerna. Å innan Annica gick på semester sa jag ändå på skojj att " eh vi ses säkert när du kommer tillbaka" Nehe du frida de tror jag verkligen inte sa hon tillbaka då :P hehehe.. Men de verkar de som att vi gör.. Å då 9 dagar över min tid :S Phuu.. Hoppas man får komma in till Kkrona förlossning i veckan å kolla allt. Jag vill veta hur stor den e osv.


Idag blir de städa av hemma, ska lägga mig i ett varmt bad me, idag då de är lite svalare väder :D Frida gillar starkt vinden :P

sen hem till mamma igen och äta.. Jag bor ju nästan där nu, ifall de skulle hända nått snabbt på natten.. Moster berättade igår om en som fått hemma i sängen. Vattnet gick och efter 3 krystvärkar va den ute.. inte en chans att hinna åka eller nån hunnit komma.. Å när man då som jag sover själv så e de lika bra att ligga där hemma.. haha Så man bara kan skrika till mamma om de skulle va nått :P

Lite tvätt blir de me idag.. Sen e de fin fint här hemma :D


tror jag sätter igång med en gång..

Lite bilder på big mama först ;)

  

Riktigt trött men har ändå ett leende på läpparna :D

  

Jahapp bordet blir bara större ;)

  

som sagt blir mycket sittande i soffan :D


LOve

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards